Skoči na vsebino

KDO SMO IN KAKŠNA JE NAŠA ZGODBA?

Startfit je mlado podjetje, katerega sestavljajo posamezniki s področja športa, kineziologije, fizioterapije in manualne terapije.
Združuje nas skupni cilj in želja, da ljudem približamo zdrav in aktiven način življenja.

Jedro filozofije našega dela se skriva v interdisciplinarnem pristopu, saj predpostavljamo, da ste si ljudje med seboj različni; enako pa velja tudi za vaše cilje in težave.
V ekipi se tako prepletajo terapevtski dotik manualne terapije, ostro oko kineziologije, pedagoški čut športne vzgoje in strokovnost fizioterapije.

Ne obljubljamo hitrih rešitev, saj človeške biologije ne moremo prehitevati – vseeno pa vam bomo na poti do vaših ciljev stali ob strani in dali vse od sebe, da skupaj dosežemo željeno stanje; pa naj si bo to ponovno igranje z otroki na dvorišču po prestali operaciji kolena ali izguba zadnjih petih kilogramov, ki vam belijo glavo, ko se zjutraj zazrete v ogledalo.

Z vsak dan večjo motivacijo, širšim znanjem in novimi izkušnjami se posveti in pomaga prav vsakemu, ki pride pomigat v našo telovadnico.
Vedno nasmejan in zelo natančen pri svojem delu, vam z veseljem pripravi zanimiv trening, po katerem se boste dobro počutili in želeli priti nazaj .
Ker Startfit ne temelji na kvantiteti, temveč kvaliteti, so naše skupine sestavljene iz največ 5 pridnih Startfit-ovcev naenkrat.
Tako lahko Žan in preostali del ekipe poskrbi, da je vsak trening prilagojen posamezniku.

#gibanjepomeriposameznika

Lenart je največji del svoje športne poti preživel v čeladi za ameriški nogomet. Po končanem dodiplomskem izobraževanju na Fakulteti za šport, je svojo strokovno pot nadaljeval na študiju fizioterapije.

Ukvarja se predvsem z rehabilitacijo bolečin v ledveni hrbtenici.

#gibanjepomeriposameznika

Matic je svojo strast našel v manualni terapiji, kjer po principih ortopedske manualne medicine pomaga ljudem z akutnimi in kroničnimi bolečinskimi stanji

Lara je svojo pot začela kot športnica, sedaj pa je atletske steze zamenjala telovadnico, kjer vadečim pomaga dosegati željene cilje.

Usmerja se v predporodno in poporodno vadbo.

#gibanjepomeriposameznika

Karmen je vsestranska športnica, ki trenutno zaključuje magistrski študij kinezoterapije. S svojim pristopom želi vadečim približati aktiven slog življenja in jim pomagati do življenja brez bolečin.

 S pozitivno energijo vadeče motivira in jim želi trening narediti zabaven ter hkrati učinkovit.

 

Lea končuje magistrskega programa aplikativne kineziologije 

 

SI ŽELIŠ BOLJ KVALITETNO ŽIVLJENJE?

Naroči se na 100% brezplačni posvet, kjer gremo skupaj čez vaše cilje in želje ter najdemo najboljšo pot do uresničitve.