Skoči na vsebino

Individualizirana Spletna Vadba

Osebno prilagojena vadba za vaše edinstvene cilje in potrebe.

Kako izgleda vadba?

01 Kineziološki pregled

02 Sestava programa

03 Vadba

04 Interakcija s kineziologom

Jasno vodenje

Personaliziran program

Pretekle aktivnosti

Podpora naših strokovnjakov

Skrbno izbrane vaje z natančnim opisom in video navodili

Program, ki je prilagojen vašemu urniku, opremi in željam.

Pregled vašega plana vam daje uvid v širšo sliko in v pretekle zmage, ki vam vlivajo novo motivacijo

Vaš trener je le eno sporočilo stran. Vsak vadeči ima določenega kineziologa, ki mu je na voljo za sprotno komunikacijo in morebitna dodatna navodila in pojasnila

Preizkusite in uživajte v procesu, ali pa je prvi mesec vadbe na naš račun

€ 50 na mesec

  • Pred pričetkom vadbe je potrebno opraviti kineziološko testiranje v znesku 60€
  • Vadba se plačuje mesečno
  • Prekinete lahko kadarkoli

Nič ni vredno več kot nekdo, ki ti stoji ob strani

Lenart Hribovšek

Diplomiran kineziolog in fizioterapevt

Lenart Hribovšek, prvi McGill Practioner v Sloveniji, je strokovnjak za bolečine v hrbtenici. S kombinacijo kineziologije in fizioterapije Lenart ponuja individualizirane rešitve za dolgoročno izboljšanje telesne funkcije. Njegov pristop temelji na znanstvenih metodah, empatiji in globokem razumevanju telesne biomehanike. Kot avtor “Start Fitovih drobtinic” deli praktične nasvete za svobodno gibanje. 

Tina Šumer

Magistrica kineziologije

Tina se odlikuje v ustvarjanju personaliziranih trenažnih načrtov, ki temeljijo na natančnosti in znanstvenih metodah. Njena strast je pomagati ljudem doseči svoje cilje s spodbujanjem in strokovno podporo. S svojim izostrenim občutkom za detajle in globokim razumevanjem potreb vsakega posameznika, Tina oblikuje načrte, ki so prilagojeni osebnim ciljem, telesnim zmožnostim in življenjskemu slogu klientov.

MNENJA NAŠIH UPORABNIKOV

Potem, ko me je po vadbi z utežmi nekaj dni bolel hrbet v predelu križa, in me je zatem še dvakrat presekalo, sem na podlagi pozitivne izkušnje s kineziološkim pregledom kontaktiral Žana, ki mi je hitro uredil fizioterapijo, da smo pomirili bolečino. Že na fizioterapiji sem prejel nekaj koristnih namigov. Tej je čez nekaj dni sledila še obravnava pri Lenartu, specialistu za zdravo hrbtenico. Vzel si je ogromno časa za pregled in prisluhnil mojemu opisu vseh simptomov, kako mislim, da je prišlo do poškodbe itd. Na njegovo prošnjo sem izvedel vajo, za katero je sumil, da je bila povzročitelj poškodbe in prikaz je potrdil sum. Pokazal mi je korektivne vaje in dal napotke za prvih nekaj dni kot tudi nekaj tednov. Potem mi je vse povzel še po SMS in me po nekaj dneh ponovno kontaktiral, da bi preveril, kakšno je stanje.  Čas, izkazana zavzetost ter skrb zame sta bila nad vsemi pričakovanji, zato bi in sem predlagal pregled vsakomur, ki ima težave s hrbtom. Sam se pred pričetkom vadbe z utežmi zagotovo vrnem po napotke. Na tem mestu enkrat hvala celotni ekipi!

Gašper

Babič

Približno eno leto so se mi ob večjih naporih pojavljale bolečine v križu. Najprej na to nisem dajala poudarka, ko pa se je bolečina začela širiti po celi nogi, je prišel čas za ukrepanje. Takrat mi redkokateri položaj ali gib ni povzročal bolečin. Diagnosticirali so mi hernijo diska. Klasična fizioterapija ni prinesla nobenih učinkov. Bolečina je bila še vedno prisotna. Morala sem ukrepati dalje in najti nekoga, ki mi bo pomagal se vrniti nazaj v športne aktivnosti, katere so bile prej del vsakdana. Še sreča, da sem se spomnila na stare prijatelje, ekipo Startfit-a, predvsem pa na Lenarta, ki je zares podkovan prav na področju hrbtenice. Z Lenartom sva najprej podrobno analizirala vsa stanja, kje in kdaj se pojavljajo bolečine. Na osnovi tega sem dobila konkretne napotke, vaje in usmeritve, ki me bodo pripeljale nazaj v stanje pred pojavom hernije. Že po približno petih dneh je bila vidna razlika v počutju. Tedensko sva bila v kontaktu, da je lahko spremljal, kako mi gre. Bolečine so tako v nekaj tednih izginile, zatem pa je prišla na vrsto priprava telesa na bodoče športne aktivnosti, predvsem pa na plezanje. Po enomesečnem trening programu sem se počutila pripravljeno, da se po nekajmesečnem premoru zopet lotim plezanja. Zares sem vesela, da sem se obrnila na Startfit, saj ne samo, da je bilo okrevanje po poškodbi neverjetno hitro, predvsem je njihov kvaliteten pristop tisti, ki bi ga rada najbolj izpostavila. Zato bi Startfit priporočila vsakomur, ki se sooča s takšnini ali drugačnini telesnimi tegobami.
 

Aleksandra

Vrhunc

ZAKAJ IZBRATI NAS

Prisluhnemo vaši zgodbi

Naša prednost je vaša prilagojena pot do izboljšanja zdravja. Poslušamo vašo zgodbo, ustvarimo prilagojen načrt rehabilitacije in najdemo najboljše rešitve za vaše cilje. Pri nas niste le številka, ste zgodba, ki jo pišemo skupaj z vami!

Spremljamo vaš napredek

Spremljamo vašo zgodbo in prilagajamo načrt, da ustreza vašim edinstvenim potrebam. Naša ekipa strokovnjakov vas bo vodila skozi vsak korak in po potrebi prilagajala terapije, da boste dosegli svoj cilj. Vaš napredek je naša skrb, in skupaj bomo dosegli izjemne rezultate

Multidisciplinarno znanje

Prednost multidisciplinarnega znanja s področja fizioterapije in kineziologije leži v sposobnosti kombiniranja globljega razumevanja telesne anatomije in gibanja za ustvarjanje prilagojenih načrtov rehabilitacije, kar omogoča celovito obravnavo in hitrejše okrevanje.

Ne odlašajte in rezervirajte vaš termin za uvodni kineziološki pregled in stopite na pot do bolj aktivnega življenja