Skoči na vsebino

FIZIOTERAPIJA in MANUALNA TERAPIJA

Nudimo Vam kombinacijo terapevtskega pregleda in obravnave, podkrepljene z najnovejšimi fizikalnimi tehnologijami, kot sta laserska in TECAR terapija.

 

CILJI TERAPIJE

STROKOVNOST

Tekom obravnave ste v rokah diplomiranega fizioterapevta/ke ali diplomiranega manualnega terapevta/ke, ki skrbi, da je proces rehabilitacije izveden na strokovno in natančno.

FIZIKALNE TEHNOLOGIJE

Tehnologije kot sta laserska in Tecar terapija, ki pripomoreta k hitrejšemu celjenju, zmanjšanju vnetja in izboljšamo okrevanje po operacijah ali mišično skeletnih poškodbah.

POVEZOVANJE

Povezava fizioterapevtskega in kineziološkega pristopa omogoča pričetek reševanja vaših težav, ne glede na trenutno stanje in spremljanje tako daleč, kot ste pripravljeni iti.

ponudba startfit programi osebna vadba individualna kineziolog skupinska vadba mala skupina

LASERSKA TERAPIJA se uporablja v akutnih in kroničnih poškodbah mišic in skeleta. Z metodo lahko pričnemo takoj po poškodbi ali operaciji in tako zmanjšamo čas in izboljšamo kvaliteto zdravljenja.

TECAR TERAPIJA je oblika globinske toplotne terapije, ki povzroči naravno samo obnovo, saj pospešuje biološke procese znotraj telesa.

 

MANUALNA TERAPIJA zajema diagnostiko in terapijo, ki se v večji meri izvaja z rokami. Velja za dober pristop pri začetku reševanja težav pri bolečinah v mišicah ali sklepih.

 

SI ŽELIŠ BOLJ KVALITETNO ŽIVLJENJE?

Naroči se na 100% brezplačni posvet, kjer gremo skupaj čez vaše cilje in želje ter najdemo najboljšo pot do uresničitve.